Megaballpakken

Med den første af de nye minipakker, vil vi forsøge at introducere en række helt nye lege, som alle kan udføres med Megaball. Disse bolde er indsyede balloner, som er lette at slå til og ikke gør ondt at blive ramt af. Derfor er de specielt velegnede i spil og lege, hvor det gælder om at ramme i hinanden, eller at holde bolden i luften i længere tid.

Man skal dog til flere af legene også bruge andre redskaber, men det er alle sammen nogle, som findes i langt de fleste redskabsrum i skoler og institutioner.

Vi har med øvelserne i denne pakke haft fokus på det som er hele grundideen for Youth Quick Play, nemlig at legene skal være nemme at gå i gang med, at de skal være sjove og motiverende for børnene, og at de kan varieres efter alder og evner, så både store og mindre børn kan have glæde af øvelserne.
God fornøjelse

Som mangeårig idrætslærer i den danske folkeskole, ved jeg hvor vigtigt det er at kunne igangsætte og variere aktiviteterne, så der er lidt for en hver smag, og helst i en fart.

Med denne Youth Quick Play pakke, som jeg har udviklet for, og sammen med børn i min idrætsundervisning, håber jeg, at alle som arbejder med børn og bevægelse, oplever at de har fået en hjælpende hånd til at få gang i legen. Ikke kun i idrætsundervisningen, men også i skolefritids-ordningen, frikvarteret, daginstitutionen og i andre af skolens fag end lige præcis idræt.