Youth Quick Play – bedre læring hvor man eksperimenter med leg og læring!

Youth Quick Play er konceptet der giver lærere og pædagoger et redskab med mulighed for hurtigt og nemt at ændre i undervisningen. Youth Quick Play kan bruges både i idræt, matematik, dansk og sprogundervisningen og henvender sig til alle folkeskolens klasser. Der findes 4 forskellige pakker:

Youth Quick Play grundpakke som tager udgangspunkt i at børn skal lege overalt, i alle fag og i alle aldre. Pakken er målrettet børn fra 6 år og opefter.

Youth Quick Play børnehavepakke tager udgangspunkt i sjove øvelser der styrker motorikken som samtidig er lærerige. Pakken er målrettet de 3-6 årige.

Youth Quick Play Læringspakke tager udgangspunkt i supplementer til den boglige undervisning. Den henvender sig til alle folkeskolens klasser og giver en solid indføring i øvelser der vedrører dansk og matematik. Kan bruges tværfagligt, da der er masser af aktivitet i øvelserne således børnene også får rørt sig samtidig med at de bruger og lærer dansk og matematik. Brug den også i sprogundervisningen.

Youth Quick Play Trivselspakken tager udgangspunkt i en række teambuilding øvelser som kan bruges i kampen mod mobning, men også til at ryste klassen bedre sammen. Pakken er revolutionerende da den giver lærere mulighed for at skabe fællesskaber hvor omdrejningspunktet er noget andet end mobning.

Fælles for alle 4 pakker gælder at øvelserne er aktive, lærerige og varierende. De kan alle bruges som vikarpakker da øvelserne er nemme og hurtige at sætte op og komme i gang med grundet de overskuelige øvelser i de medfølgende regler.

Leg hver dag!

 

Youth Quick Play Børnehavepakken

Youth Quick Play Grundpakken